KannaLife

The Premier Cannasbis Company

 

 

A Medical Marijuana egy olyan kender vállalat, mely a a világ jobbá tételét tűzte ki célul, azáltal, hogy mindenki számára elérhetővé teszi a biztonságos, megbízható, minőségi és jótékony hatású kannabisz termékeket. Ezt a változást az emberek szemléletmódjára és a jelenleg hatájos jogszabályokra hatva, azokat megváltoztatva igyekszik elérni azzal, hogy megismerteti az emberekkel a kannabiszt, a kendert és a CBD-t. 

 

Élvonalbeli kannabisz vállalatként az a küldetésünk, hogy másokkal megosszuk a kannbisz jótékony hatásával kapcsolatos tudományos ismereteket, termékeket és ezt az üzenetet eljuttasuk az emberekhez A kannabisz természetadta jótékony ajándékát, igyekszünk felhasználni arra, hogy hétköznapi megoldásokat biztosítsunk világszerte az emberek számára több ezer Brand Ambassador segítségével.

 

Kenderolajunk minden egyes adagja a gyártási folyamat három különbozö fázisán szigorú, úgynevezett háromszros laboratóriumi viszgálatnak esik alá. A Kannaway megkapta az USA Kenderhatósági Tanúsítványát a Kannaway termékek integritásaának érdekében kidolgozott Termőföldtől kezdve a termékek kereskedelembe kerüléséig elvünkre a minőségbiztosítási és a gyártás során alkalmazott magas biztonsági előírásokat követő eljárási elismerésként.

A Medical Marijuana és a Kannaway számos publikációban szerepelt, mint például: Forbes, Fortune Magazine, Wall Street Journal, NBC, Fox News, CNBC valamint a Chicago Tribune- ben.