KENDERREL AZ EMBERISÉGÉRT

Durányik Andrea vagyok.

Egészségfejlesztő pszichológusként feladatomnak a lakossági egészségnevelést és értékteremtést tekintem. Munkám során a holisztikus szemléletmódot követve, célom minél több embert hozzásegíteni egy olyan egészségtudatos élethez, ahol testünk és lelkünk erejét megtapasztalva elérhetik a maximálishoz közeli teljesítőképességüket. Véleményem szerint, az egészség állapota fenntartható, az öregedés lassítható, és a betegségek legtöbb esetben odafigyeléssel, helyes táplálkozással, rendszeres testmozgással és önmagunk szeretetével megelőzhetők.

 

 

Miben tudok önnek segíteni?
Ingyenes szaktanácsadás a CBD/CBG alternatív terápiában
– Általános felhasználás, megelőzés,
– Rákmegelőző állapotok,
– Daganatos megbetegedések esetében.
Ingyenes felvilágosítás tudok adni a szakrendeléseken kapott vizsgálati eredményeiről, azzal a kikötéssel, hogy orvosi kezelésben és terápiákban tanácsot, illetve javaslatot nem adok.
DE
A Medical Marijuana nagyköveteként küldetésemnek tekintem, hogy minden ember hozzájusson a minőségi kenderalapú termékekhez. Hiszem, hogy a tudatosítás szintje határozza meg a változás minőségét, ezért a magánpraxisban történő szaktanácsadáson kívül, tudásmegosztó workshopokon és a közösségi média segítségével valósítom meg a hiteles információ átadást-terjesztést.

Privát üzenet formájában a személyes Facebook profilomon, illetve a Jövőd a kenderrel facebook csoportban és a Kannalife facebook oldalán.
Tel: +36304470199
Email: kannalife@gmail.com